Close
Logo
Top Image
Next Last

Ny styreleder i Eidos Eiendomsutvikling AS

Eva Hagen (47) er ny styreleder i Eidos Eiendomsutvikling AS. – Viktig å ha styreleder med den rette kompetansen, sier ordfører Gunn Cecilie Ringdal.
 

Eva Hagen - Ny styreleder i Eidos Eiendomsutvikling AS
Eva Hagen er partner i Advokatfirmaet Ræder, der hun leder eiendomsavdelingen.
Fra mars i år er hun også styreleder i Eidos Eiendomsutvikling AS.
 

– Eidos Eiendomsutvikling AS er et spennende selskap og Fjordbyen Lier og Drammen er et stort og viktig prosjekt, sier Eva Hagen.

Hagens spisskompetanse er eiendomsjuss. I 20 år har hun jobbet med ulike byutviklingsprosjekter, siden tiden som eiendomssjef i Oslo Havn ved inngangen til 2000-tallet og fram til i dag.
 

– Vi har gjort et grundig søk etter ny styreleder for Eidos Eiendomsutvikling AS. Det er helt avgjørende å ha en styreleder med den rette kompetansen for å ta Fjordbyen videre, sier Gunn Cecilie Ringdal i Lier kommune som er største eier i selskapet.
 

Eva Hagen er nyvalgt. Det skjedde på en ekstraordinær generalforsamling i mars.

– Fjordbyen er et veldig spennende byutviklingsprosjekt. Det skal realiseres over lang tid. Det blir utfordrende å tenke langt nok og planlegge robust nok til at det står seg over hele utbyggingsperioden. Her blir det viktig å holde overblikk på store og små ting underveis, sier Hagen.
 

Noen fakta

  • Partner og leder av eiendomsavdelingen i Advokatfirmaet Ræder AS (siden 2019).
  • Tidligere partner i Advokatfirmaet Hammervoll Pind AS og toppsjef i HAV Eiendom AS.
  • En rekke styreverv, deriblant styreleder i Sørsida Utvikling AS, Isegran Eiendom AS og styremedlem i Stavanger Utvikling KF.